3. března 2013

Čarodějky z East Endu

Autor: Melissa de la Cruz
Originální název: Witches of the East End
Série: Beauchampovy
Díl: první
Nakladatel: BB/art
Rok vydání: 2012
Počet stran: 262
Vazba: brožovaná

V North Hamptonu, městečku v nejvýchodnějším výběžku Long Islandu, žijí tři ženy Beauchampovy - matka Joanna s dcerami Freyou a Ingrid. Zdá se, že tohle malebné městečko, věčně zahalené v mlžném oparu, uvízlo v čase, a všechny tři ženy zde žijí zdánlivě poklidným, jednotvárným životem. Všechny tři ale ukrývají velké tajemství. Jsou to mocné čarodějky. Joanna dokáže oživovat mrtvé a léčit i ta nejhorší zranění. Její dcera Ingrid umí předpovídat budoucnost a léčit vše. A Freya dokáže svými kouzly a elixíry vyléčit každé zlomené srdce.
Celá staletí byly všechny tři nuceny ukrývat své schopnosti. Pak ale zjistí, že je pro ně stále obtížnější skrývat své tajemství a začnou pomocí čar a zaklínadel pomáhat obyvatelům městečka. Přestože je magie, kterou používají, dobře míněná a neškodná, začnou se v městečku dít nevysvětlitelné, zlé věci.
Podaří se jim zachránit sebe sama i životy svých přátel, zatímco se smyčka temných sil a nekalých úmyslů neustále stahuje? A poznají vůbec, co je zlo a co je dobro? 

Žádné komentáře:

Okomentovat